September 23, 2011

TAK TAHU NK LETAK TITLE APE UNTUK ENTRY NI.



assalamualaikum penterjah blog abg ucop sekalian... selamat siang ibu-ibu bapak bapak, itupun kalau kalian membaca pada waktu siang la kan... kalau malam, salam goodnight dan terus ke kamar tidur, sbb abg ucop tak nak korang termimpi-mimpi sampai ade yg sleep-talking dan sleep-walking dek tempias blog yg kekonon nyer extraordinary ni...


nk menaip ape pun tak tahu.. tp abg ucop yakin, skali jari telunjuk ni menekan buttons-buttons yang ade ni, konpem 100% idea mencurah-curah ibarat mencurah ke daun keladi! eh,mcm tu ke perumpamaan nyer? langgor je la... baru-baru ni abg ucop kau masuk majalah GLAM Lelaki...eh jap jap...nama jer masuk magazine! empunya badan belum mampu dr segi fizikal untuk masuk skali...mental agaknyer dh ready barangkali...



you-know-what,abg ucop memang tak pandai la bab-bab mengarang ayat-ayat taraf Datuk A Samad Said tuh...sebab mase high school amek science, diploma amek accountancy...degree pon amek accountancy!tapi nak dijadikan cerita la kan, baru-baru ni kan cuti semester panjanggggg... 4bulan lebih gitu la kot, so abg ucop pon melonjak riang la pegi beli Majalah GLAM Lelaki isu 12... cover hardy hartono kot kalau tak silap...terbaca la "kami memerlukan pendapat serta emel anda" tu kann, so gigih la amek mood sebagai pengarang/editor majalah seketika! feeling kena ade! kalau kau tak feel nk buat sesuatu, hasil nyer pon xde feel jugak... pastu gua pon send la kat emel tertera!



since majalah ni 2 bulan sekali, so memang lupa la gua ade emel komen-komen segala kan...skrg abg ucop kat UTM Skudai plak... sedang berjalan menuju ke bilik single(bujang) yg menghadap kehijauan pokok-pokok dan kekuningan monkey-monkeys... tiba-tiba telefon bimbit ku menunjukkan lelampu merah berkelipan tanda ada sesuatu perkara akan berlaku!BBM scandal barangkali..ooops! ya, panggilan dr mr fashionista keem!!



ringkasan perbualan :

keem : ucuppp! kau kt mana??? Omaigadd, kau masuk magazine gila!

ucop : siapa ni??(suara macho habis)

keem : keem ditaliann~

ucop : dengan nada tersentak, ucop terus tanya! majalah ape.??


keem : kau buka GLAM Lelaki issue 13 noww! kau dpt kasut RM300! untung nyer kau, glam gitu skrg..(ada add on skit kot)
ucop : carutan demi carutan bermula.....!@#$%^&*())(*&^%$#@!~!@#$%^&*&

inilah rupa coretan abg ucop dalam
GLAM Lelaki issue 13


sekarang, masih lagi menanti email confirmation utk dapatkan kasut Caterpillar(Kode) worth RM300. Editor majalah sempat bergurau ditalian dan menyangka saya seorang 30-an! terus terfikir "im getting older".. nk kahwin cepat-cepat pleaseee.
kesimpulan dari entry ini, nama keem masih muncul. enough!HAHAHA




4 comments:

Bellucci Button said...

owhhh my god...my abg makin glam2 lah hehehe

eusoffaqeuddin said...

still the same me miss bellucci~

Anonymous said...

geotorelxzp credit consolidation
best debt consolidation

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)