February 22, 2010

we belong together

Salam mesra dari gua kepada semua hencekk2 yg membaca blog gua, samada secara sengaja, tak sengaja, secara senyap-senyap n etc. Terima kasih kerana masih sudi meluangkan masa anda disini membaca cerita-cerita yg melalaikan ini. melalaikan kahh? tidak sama skali ! Saya hargai masa anda disini.


Gua nk mintak tolong dgn korang skit nih, bukan banyak tp sedikit jer, bukan susah tp senang jerr, bukan kena bayar tp free jerr. TURUNKAN KOMEN ANDA pada entry ini dan yg akan datang utk memantapkan lagi blog ini dan juga diri gua sndr memandangkan gua skrg ni sedang menunaikan tggjawab utk mencapai azam tahun baru untuk thn ini.


Caranya senang jer, click "0 comment" or " 1/2/3/4 comments" la kalau dh ade yg komen, then start la menaip komen anda dlm kotak yg disediakan. kalo anda xde account blog, click anonymous untuk continue, dh jika ada account blog, masukan email dan password anda and terus submit kan jer.!~ senang bukan! selamat mencoba!


HADIRIN HADIRAT SEKALIAN...


entry kali ni agk bercerita panjang lebar skit kn, sebab gua mmg tak suka & tak gemar sangat menaip-naip bgai nihs. tp pelik plak kali ni. usually as simple as possible. asalkan korang semua paham ape yg nk aku sampaikan sudehhh. kan? ok!


smlm gua balik semula ke kampus international UTM, perjalanan mengambil masa hanya 5 jam shj.(hakikatnya 4jam ++) dr kuala terengganu. Pcutan CLK mmg berbaloi walaupon tidak menggunakan minyak V-powerr! haha!


sebelum pulang ke Villa Siswa Jaya yg sangat ketat n cerewet security nyer, gua langsai dulu tggjawab mkn gua. dinner di Said Ali (Malaysia, Singapore, Jakarta), restoran feveret gua di Rampai Business Park, Wangsa Maju. Restoran ni korang kena pegy try ok! Gua tak tahu ape yg dia bubuh dlm makanan,mkanan sedap juga, harga pon OK! yg penting, gua suka kedai dia. gelap2, lampu malap2 kuning, black furnish..uhhh. sgt mengancam mata ya! seksi! HITAM ITU SEKSI.



then, terus menuju Villa walaupun rupa seperti hostel. :P


masuk bilik, gua terus DEKO! DEKO! DEKO! bilik gua! kemas2 meja sikit, sambil update fb! oh ya, gua sgt gilakan warna GREY lately. so, kalo nk bg something to me, make sure it is GREY ok! boley ke gituh? bolehh, ape plak tak bolehh kan. Bedsheet GREY, pillowcases GREY, meja dlm bilik pon ada warna GREY, towel GREY, wallet AX GREY, kain smbhyg GREY dan sebagainya!



kesemua dibawa import dr rumah sepanjang mid term break. SO, moood gua skrg sgt rajin utk blaja n mneruskan hari-hari yg mendatang.


p/s: bilik kemas & cantek malahirkan semangat utk blaja! renung-renungkn dan selamat beramal
p/s: jgn lupa komen ya!

sorry saudara saudari sekalin, no pics!
lu pikir lah sendiri, Assalamualaikum.
speechless !@^&*(-+)

8 comments:

::Nurul:: said...

ape la que mrepek2 nih....sjak bile lak suke sume grey2 neh.haish...kang muke pun tuka jdi grey...hehehe

eusoffaqeuddin said...

semenjak semester 4!~

-azimah ikhsan- said...

owh..q suke grey la plak..huu..eyh..tader mende nak cmnt xcept im going to stay at UTM for 2 days next week!! harhar.. (menjimatkan blnje lawatan katanye..)

KHUTAIBAH said...

usop2...

Intan A. Shah said...

xpenah dgr pun kedai said ali?

eusoffaqeuddin said...

azimah : UTM skudai ke?

eusoffaqeuddin said...

ye saya khutaibah tilmisani!

eusoffaqeuddin said...

pegy la try. sama row dgn paparich!