May 1, 2010

MAY 1st

say goodbye to APRIL and say hello to MAY.

and hoping MAY will gives me more fun for my daily lifes here in ho
metown.

first and foremost, (mcm essay MUET je) gua sangat2 berterima kasih kepada semua readers yg sentiasa mengikuti perkembangan blog ini. terharu la gua sebab followers makin bertambah! thanx semua! i appreciate it.

APRIL was such a hectic months for me.i celebrated the last day of APRIL.yes, Uni gua dh mula bercuti dan gua sangat bernasib baik kerana paper terakhir ialah pada 19 Apr 2010, tapi gua xdapat nk balik rmh trus sebab ade MEUT on 24th Apr. So, after the MUET exam trus cabot ke rumah dengan sepantas mungkin! Actually takde la busy sangat, tapi kalo dah kesana kesini mmg susah lah nk update blog ni kan. Kalau nk mengupdate blog sangat-sangat memerlukan keinginan, semangat dan feel yg tersendiri. So tungu punya tunggu, 1st may baru sampai feel,mood, keinginan dan semangat segala lar. i went ot the beach yesterday! best.


apa maksud 3 sea shell tuh?
I LOVE YOU kah?


thousands steps


tganu beach.

kuda ku lari gagah berani!

LOCATION : Pantai Teluk Ketapang, Kuala Terengganu!

it only takes 5 minutes from my house. jom! lepas ni nk g mandi kat sana plak. sape nk ikut sila isi borang ok?

6 comments:

Ijoy said...

bawa aku pergi wehhhh,
mcm terbaekkk!haha

eusoffaqeuddin said...

dtg la rumah aku! cnfirm aku bwk kau g pantai ni! ok?

AZNERRAAA said...

fuhh terbaek lahh. nak ikot !! hehe bole tak ? :P

eusoffaqeuddin said...

nnk ikot blh ajer..jom kita pegi mandi manda ok!

Anonymous said...

lawa la blog ni..sy suka baca blog Extraordinary eusoff ni! best!

putri, cyberjaya.

Anonymous said...

ur blog was totally fabulous n extraordinary! keep on updating ur blog, i enjoyed reading ur blog. erm, what dslr r u using to capture those pics at the beach? i love sea shells! :)