June 21, 2010

MY SUMMER BREAK




good morning ladies and gentlemMEN. terima kasih kerana memilih syarikat penerbangan kami. saya EUSOFF AQEUDDIN selaku ketua pramugara anda pada pagi ini dan di bantu oleh anak-anak kapal syarikat X yg kurang gorgeousnya serta stokin kaki yg koyak! seriously stewardess tu pakai socks koyak dow! (bahaya untuk di-mentionkan syarikat penerbangan tersebut)

** gua berimaginasi skit di pagi-pagi senin ni..


dengan berbekalkan cuti semester yg agak panjangggg ala-ala beras cap gunung everest dari cuti-cuti yg sebelumnya, hampir 3 bulan jugak la gua memanaskan punggung di atas kerusi,di depan laptop, dan memanaskan peti televisyen dirumah.tu tak kira pulak dengan kerusi kat dalam kereta beserta mileage nyer! jelas menunjukkan gua menghabiskan masa dirumah dan didlm kereta! macam-macam aktiviti gua lakukan.so far masih boleh dikira berfaedah la.


FYI, cuti semester gua kali ni agak berbeza sedikit memandangkan gua dilengkapi dengan gajet baru, so cuti panjang ni xde la mcm bosan tahap kerusi rotan malas tu kn.. so gua akan hidangkan kepada korang semua la ttg aktiviti gua serba sedikit..memandangkan cik kiah, pah bedah, uncle ming tong, unty mala & pak chandran dh bergosip sakan tiap-tiap pagi tyme mereka nk pegi pasar sebab aku x update blog! so aku harap, this time mereka akan kunci mulut mereka....haha...

**(nama-nama diatas tiada kaitan samada yg masih hidup atau yg sudah meninggalkan bumi terchenta ini, rekaan semata-mata!)

gua tak tahu mana nak mula sebenarnya, sebab berjuta-juta story gua pendam, nasib baik tak basi jek. ok2, gua ringkaskan la sikit yep! seperti biasa, cerita berdasarkan gambar!





inilah gajet gua..kerana diriku begitu berharga.
hahahaha



jalan atuk aku kah? semestinya jalan saya..coming soon!
siapa la empunya badan Datuk Hj Eusoff tu ea?
dh lama dh gua usya jln ni, skrg baru dpt snap.




gambar ihsan paparazzi RTM! haha..focus kena betul,sila focus yg berbaju putih, bukannyer Big Mama berbaju kelabu tahi hanjing ituu! kelihatan stalker berbaju merah jambu batu A1 sedang bersedia untuk menghubungi wartawan! saya berkhayal dan berangan HEBATT! ahahahah.

lokasi : le chevalier
mood : merehatkn minda,suhu dingin.




location : china town, heritage waterfront city
photographer : EAZphotography
pakaian : koleksi peribadi EUSOFF




STORY 2 : picnic!
LOCATION : private beach.


makanan yg dihidangkan..sgt lapow , sgt bergelak ketawa!



cupcakes yg sgt best!

credit to farrah aishah.kalo korang nk tempah roger gua!



together we unite. xpenuh lagi, dh riuh satu pantai..
location : private beach,trganu.




camwhoring satu kemestian! makanan dipinggirkan, bf ditinggalkan, gf di-ignorekan!
utamakan gelak ketawa...dalam bahasa terengganu = gallok!


bergambar lagi..aadduuuhhh...lenguh pipi,gigi,gusi n etc..


sebelum gua nk belah, and korang semua baca blog ni..gua nk pesan beberapa perkara sikit..untuk kebaikan kita bersama...!



1) berhati-hati ketika berfacebook! gambar-gambar anda ramai yg lihat, and banyak tafsiran kotor tahap tikus longkang keluar dari mereka. selamat menterjah gambar-gambar masing!

2) jagalah laptop anda sebaik mungkin.. laptop gua dh masuk serbis.. 300 hengget melayang! alangkah berbaloi nyer jika aku buat menda lain kan? tp nk buat camnerk,dh terpaksa.

3) kalau kau suka baca blog aku, keep on reading! kalo x suka sila berhampus, kaki busuk korang tidak diundang! hehe.. gua x emo, gua menasihati jer..kan x psal2 ade special entry memarahi Mr/Ms XY

4) jgn ingat anda berkuasa sman menyaman,anda boleh buat apa saja! negara kita ada undang-undang! be ware people!


5) khidmat nasihat TAMAT!







EAZphotography.EAZarts.
0132858948


chow!

7 comments:

Anonymous said...

simle yet nice. all the best to you. sentiasa lah update blog ini ya!

eusoffaqeuddin said...

thanx encek anonymous...teruskan membaca blog gua!

sizUka said...

hoh great one . penat membaca haha tapi intrstng !

FIRSHA said...

gler amek gmbr juga ekh???pkai manual gmbr agy gempak babe...
blekh mmbr la.....
hehehhe....nikoN best!!!!i love my bb nikOn!!

eusoffaqeuddin said...

sizuka : interesting? part cik kiah paling interesting kn? thanx reading my blog..

FIRSHA : hye.. thannxx! love nikon too..

si pink manis said...

hey machoman...your page such the superextraordinary keep it up dude!! i love it =)
p/s:cepat update..i need more to read..hahah

eusoffaqeuddin said...

thanx SI PINK MANIS...sy cuba untuk mengupdate lagi hokeyy! keep on track!