June 23, 2010

R.I.P is equal to ROCK IN POSE!

hye semua readers!

gua tabik spring sama korang semua, sebab tak jemu-jemu nk ngadap blog gua walaopun baru seminggu dua ni gua sangat productive dalam meng-edit, menambah seri blog ini, ada tambah-tambah lagu sket..bukan nyer ape, anak-anak muda skrg hidupnye semua nk music.. handphone kalo xde mp3/mp4 tak nak beli, kolot kata nyer... nk g class pon dgr mp3 via handphone walaopon earphone dh berikat simpul bagai kn.. itu anak-anak muda skrg. lain pula dengan gua yg bakal melangkah ke usia yg agak muda dari skrg! skrg 19 lagi... Usia? kenapa perlu berahsia..haha..tetiba kluar statement iklan komerSIAL kat TV mane ntah..dh tua buat cara tua la kan..



dh lama gua tak update blog dlm bahasa "white man" a.k.a omputih kn! dh lenguh kot lidah gua speaking white man, dh balik hometown ni, so skrg cakap ikut loghat negeri sndri la pulok kang!

nok makang nasi dagang lauk ikang dalang talang. kalau tak faham jugak cepat-cepat mengucap dol. jgn cari gua! gua takde Degree in Loghat...

bosan kn entry kali nihs.??? aku yg menaip ni pon rasa bosan je..tp teruskan je la!

M to the A to the R to the A to the H...which is equal to MARAH!.....actually, gua mmg x pernah nak marah org, walaupun hati gua ni cepat melenting sket.. tp mrah dlm hati jek laa.... kalau terpijak kucing gua tak marah sgt, TERsentuh pig-skin linen kat boutique fok keong n etc. (gua x pernah lagi stakat ni dol) gua tak marah sgt..tp kalau aset-aset rosak mmg gua marah.. skrg lappy gua buat hal, otw nak baiki...like it or not,mmg akan hantar lappy gua ke SPA yg bertauliah, saje je kau nk manje-manje ngan akak vietnam kn? haha...lappy skrg pun dh pandai nk kena belai, jgn main-main.. MAAF ya ladies & jantan sekalian, gua mmg FAILED bab-bab membelai nihs...




neh la lappy sementara!
kecik & sepet je kalau nk on9!






signboard diatas terletak di suatu lorang executive di bandaraya terengganu
AWAS!
KELAPA MERBAHAYA DI ATAS KEPALA ANDA!




pose itu rock!
mood : addict to love perhaps? perlu ke mcm tuhs? layan sajooo..
model AADK pon menjadi jugak!
**berangan lagi kau ucop!



tema : on the phone!
p/s : ur face totally looks like KEEM!
model : Ahmad Hezwan Ab Qahar!





aku suruh kau gigit, kau pun gigit la kn?
beliau sgt mengikut perintah,beliau juga membontoti gua di lokasi pemggambaran!
bagus la kau ni geng! nanty nk fly obersi(overseas) jgn lupe aku ya!




kau lompat la kt jambatan hanging yg reput nihs! aku nk snap pon ala-ala shaking jerp.
sabo-sabo! EUSOFF dlm extraordinary sabar!



i love this pics! bukan model tuh..
gua suka shades lu bro.. beli x bgtau gua pon!



ting tong!

hencek abg & hencek akak dating kat sini ya???
saya nk ikut juga boleyyy? hahaha...
**sambil angkat kening!



gua x suka edit gambar, originality shows quality!
till then.
chow!


~eazarts~



9 comments:

Anonymous said...

kelakar pun ada baca blog kau!

si pink manis said...

R.I.P roll in pool..hshs wehh best2..nysa like this stuff =)
ske gmbr yg mcm model AADK tue n org mkn kasut uhh..cian die baik blanjew die mkn ucop..mcm org x cukup zat ak negok..haha btw..extraordinary of u is just fabulos..no biggie =D

eusoffaqeuddin said...

gua syg readers mcm korang! i'll try to make this blog more glorious!

eusoffaqeuddin said...

thanx encik anonymous!

-azimah ikhsan- said...

GAMBAR TERSEBOT CANTIK BELAKA.. =))

eusoffaqeuddin said...

thanx azimah..gmbr biasa jep,tgh blaja menge-shoot lagi nihs.

hanis said...

usopppp... ni bru aku ade time nnk komen... gambo ko cantek2... haha bulu kaki ko pon menawan ngahaha

eusoffaqeuddin said...

hanis : mcm nak rasa air rebus kaki aku je kn komen kau tuhs? eheh..takpe2, gua appreciate komen kau! haha..thanx yoooo!

Anonymous said...

not bad gmbr kau.