August 19, 2010

SIARAN TERGENDALA!

salam ramadhan al mubarak ya rakan-rakan taulan.

okeyh,kali ni gua janji(5 jari jemari tersusun disebelah kanan bahu) lepas ni gua akan update macam-macam story kat blog ni. gua tahu, anda,anda dan anda semua mesti tak jenguk belog gua kalo gua tak update kan? korang tau tak betapa gigihnya aku berusaha nk update belog ni walaopon gua ade quiz dlm beberapa minit je lagi..?? so,bagi yang menjenguk dan baca, gua sangat sayang sama kamu! muahhhxx cikit...ALAMAK!!! batal puase aku!

tuan tuan dan puan puan sekalian, gua tersangat lah busy di bulan pertama semester 5 tahun akhir di UTM nih..dah tak lame dah nk grad kn?? sabar2.. macam-macam program gua libatkan diri, yer la kan, time ni la nk spent masa dengan semua org,semua tempat, semua program n etc... tapi, gua masih berkesempatan memanfaatkan Mega Sale july 2010 baru-baru ni...



menyuap encek camel?bila pulak gua pegi saudi arabia erkk??





saje-saje nak menyemak kat bazaar ni! terus kena marah dengan aunty mary sebab dieorg igt kita nk beli,sedangkan kami nk photoshoot sajokk!
namaste unty maryyyyyyyyy.



kasut baru yawwwww. semakin semangat gua nak melangkah kaki ke class. boleyy ke mcm tu?


santai sajokkk...pakai "fipper" je. korang lain lar,kasut beribu-beriban bagai kn.



bintang walk yg sentiasa meriah..meriah ke?

Mr Monorail VS Crocs



pesanan penaja:

- kalau nak keluar pegi mana-mana, beware with the pick pockets!

6 comments:

Anonymous said...

LAMA TAK PERGI BUKIT BINTANGGG...

si pink manis said...

NICE UPDATE..KO BUAT AKU RASE MCM NAK UPDATE AK NYEW BLOG GAK..HAHA NICE PHOTOSHOOT I LOIKEEE ;D

Anonymous said...

rasa mcm nk g bukit bintang jekk.

eusoffaqeuddin said...

ye ke? boleh jd pemberi semangat plak ea? gud2..

Ijoy said...

biasalah bro,
hensem buleylahh ;)

-azimah ikhsan- said...

like tiz entry among all ..seriousy! =D ..