November 1, 2010

hye NOVEMBER.

hello mellow.. wahhh, gigih ni nk update blog. awal2 pagi dh bgn kn semata2 nk update blog? ohhh tidak sama sekali..gua bgn kol 6.45 kot hari ni, pastu check email, reply comments kat fb, siap-siap and NOW aku dah terpacak dan terduduk kat library. study week katanya.


aku telah mencemar maruah aku pegi PSZ (perpustakaan sultanah zanariah,UTM International Campus KL)..memang pelik la kan, sepanjang sem ni aku xpernah naik library melainkan pergi PC zone utk online. other than that mmg xpernah.

semester ni mmg xde nk pinjam buku bagai kt library utk assignments sebab semua assignments kena buat questionaire, interviews, firm visit n etc.. lecturer pon dh bijak skrg, kalo dieorg bg topic, sah2 student cari buku n re-type balik, and bila time presentation semua buat2 paham kn..



ok2, aku skrg tgh tggu tentera-tentera wanita datang ke library. pah bedah, cik kiah, mak jenab dan semua-semua lah! mereka lmbt kn? ish3, saya pantang kalau org tak tepati masa, tp hari ini sy sgt sabar.!! mereka nk ajar aku kn, so kena lah sabar!! kenapa gigih benor aku stdy sampai library? persoalan yg perlu dijawab tu. sebab, sem ni nak tak nak aku kena struggle utk naikkan lg pointer. yea,seperti semester-semester sebelum ini, target mesty DEAN LIST kn!!



haaa.. kalo korang nk tahu, masa time-time cam gini la aku busy meng-filekan balik semua notes-notes, print out slide mcm dlm gmbor kt atas, lagu-lagu kena download byk utk spare time bosan, bilik dan toilet kena kemas, baju-baju dh ready untuk dibawa pulang. haaaa! bagus x?

lepas ni nk kena pergi KLCC pulak! adoyaii..semua ni mengganggu aku nk stadoo(study+tido) kn?

good luck people. selamat berstudy dan meng-examkan diri yawww!


www.flickr.com/photos/eazarts

2 comments:

sophie said...

Sila study yea SU!

eusoffaqeuddin said...

malas..SU kena study dgn SU jugak!