December 5, 2010

EUSOFF MASIH DISINI. YA ! DISINI !

salam buat semua pembaca dan followers....


pejam celik pejam celik, sedar tak sedar kita semua dh berada di penghujung tahun 2010. dah bulan disember dah kawan-kawan...korang sedar ke tidak hah???? tak lama lagi kita semua akan melangkah pula ke tahun baru,2011. azam yang korang buat list bagai tu dh tercapai ke belom? haaa,persoalan tuh! fikir-fikirkanlah.... 2011-mesti tahun depan lagi mencabar drpd tahun ni kan? tahun depan menuntut kita untuk lebih maju ke hadapan, berfikiran lagi matang dari sekarang..think out of the box la kalo nk cakap omputih sgt kn.. ye la kn, everybody want improvements in every single moments right? so, setiap detik dan waktu yang berlalu dan yang akan dilalui mestilah dihadapi dengan penuh keyakinan dan tanggungjawab..



ok, blog ni bukan utk tempat bermotivasi bagai lagi dah(tapi korang amek dr aspek yg positif la dr blog gua ya?), bukan untuk mengutuk makhluk-makhluk sekelling dah, bukan mengkritik itu dan ini dah. dah tak nak dah semua-semua tuh! shhuuuhhhhhh jauh-jauh....eusoff kaw nk berubah jd yg lagi baik dari sekarang! ditekankan lagi sekali ya, berubah ... kalau cikgu bahasa melayu or cikgu sastera kat sekolah korang mesti suruh guna "trans
formasi" kn?... haha..tu sebab dieorg suka teman anak-anak dieorg tgk cerita transformers! eusoffff, behave yourself, td kan cakap nk berubah kn? ok2... behave behave.



kesian gila gila kat korang kan, kemain lagi follow blog gua bagai kn, mengharapkan dapat membaca dan berkongsi idea di blog ni, tp gua buat taik kat korang, tak hupdate, tak follow back, dan TAK TAK lain lah! takpe kawan-kawan,hari ni, eusoff yg korang kenal dh bersedia nk update blog dia! ni dia yg tulis sendiri taw, bukan PA ke, Setiausaha politik ke..mampu ke aku nk lantik mereka semua? hmmm.... fikir-fikirkanlah ya. Memandangkan blog
aku lama tak update kan, so banyak gila cerita yang aku nk share dengan korang....tapi aku akan make it "systematic" la..dh tak nak dah campur aduk story macam kuah dalca tuh. eh jap jap, motifff kuah dalca pon enterframe dlm blog gua ape kes?? aku story satu-satu okeyhhh?



macam orang tua je kn berceloteh itu ini tak habis-habis.. perenggan isi pon tak masuk-masuk lagi..OK! ACTION!



UKM yaaaaawwwwww!


tu diaa..abg ucop kau bergelak ketawa sakan! see the belt la kannn.. H is Happy katanya! korang mampu? hehehe...






eusoff & miss nina


okey okeyyy..aku faham dengan situasi korang sekarang kan?!!! panas punggung je bila tgk pics aku ni. JANGAN FIKIR YANG TIDAK TIDAK ya kawan-kawan sekalian. ini adalah teman karib gua kt UTM ! jangan konpius plak UTM dgn UKM....nanti ade pulak yg nak kena sepak terajang dengan aku.... siapa - siapa yang buat cerita @ reka-reka cerita @ meng-adakan gosip, tunggulah perintah berkurung dari gua... Gua memang pantang skit bab-bab sensitip mcm nih. motif ke UKM ialah lawatan persatuan utk budak-budak course aku (accountancy) ke Fakulti Pengurusan & Ekonomi kt UKM tuh...(aku bantai je nama fakulti tuh,...lupa la gile! )...yang penting ade course accounting kat sana! nk gamborrr lagi? jap ek!

katanya miss nina : and it turns out to be a cam-whoring day! mana tak nya, org laen sebuk duk dengar ceramah, abg ucop kau slumber flop poppy je pegi maen snap gambar! bahaya kn? terlepas dari pengawasan abang-abang and akak-akak UKM jd macam gini la..korang jg dowh, tak baek!


kalau adik-adik nak tau, ni la akak-akak yg berangan nak masuk ANTM, tp kena tendang dgn tyra banks! kau mampu ? xde nyer...


mamat dua orang nama dia roy & fadly. si fadly ni korang jangan tanya aku dia ni jenis macam mana. Ni bukan blog hawan hali ya!( amboi3x )..kalau korang nk tau tentang dia korang add dia kt fb. status masih single. rebutlah peluang korang cepat-cepat sebelum terlambat... hahaha...

Fadly! aku nk 10 hengget tau, aku promote kau ni...

till here only. gua pon ade hal nk urus cuti sebulan nih. korang? haa..by the way, nk promote link skit..voleyyy?


http://www.flickr.com/photos/eazarts

http://www.formspring.me/eusoffaqeuddin



p/s : musim-musim hujan ni jangan main air ya? main benda lain OK!


chowww!

9 comments:

Anonymous said...

berubah katanya!

n.a.f. apparel said...

suke ahh dgn gambo2 mu amek.cant take my eyes off okay.hihi.nk jugak shoot lagi.hihi

eusoffaqeuddin said...

anonymous : yup,utk menjadi insan yg berguna knnnn!

n.a.f : bisa aja shoot! bayar je semua jalan! hehehehe

Ezay Hadry said...

ucop kembali dalam blog..
azamku taun ni nak suh ucop belanje nasi minyak..hehe

eusoffaqeuddin said...

ezay : semua nk suruh abg ucop belanja! abg ucop hanya mampu SENYUMMM! :)

azimah ikhsan said...

coolio! pergi ukm kowt.. yang cool gambar larh! haha.. eh2.. salam maal hijrah.. =)) ..

eusoffaqeuddin said...

cool? thnaks.. salam maal hijrah too.

hanis said...

khakahkahkah tolong laaaa wei...gambo dah lapokkk ngahahah...xpe2...aku tau azam ko nk 6pax xtecapai ag...usehe tngge kejayaan 6pax ngahahaha

eusoffaqeuddin said...

aku keluarkan balik cerita2 lama utk update! xsalah kn? yg penting gmbr aku, aku x curik gmbr ko ea hanis! hahhahahaha...jgn marah makcik!