December 7, 2010

CEMPETITION SANA SINI.... amek kauuuu!

salam buat semua readers and followers..


okay okay..korang mesti tertanya-tanya kn sebab sejak dua menjak- tiga menjak - empat menjak ni gua ghe-ghajin(kata ganda) sesangat (kata ganda lagi) nk mengupdate blog kan? senang celita,senang gua nk explain, senang jugak korang nk faham kan, aku sebenarnya nak meng-sharekan sisa sisa hidup aku dengan korang.... sisa sisa hidup aku yang aku rasa boleh membuatkan korang tersenyum la kot serba skit by the time korang menerjah blog gua ni kan... gua memang suka nengok korang tersengih-sengih sorang diri baca blog aku!


japgi mesti bibik korang ke, maksu timah korang ke(tiba-tiba masuk mood iklan raya Telekom), pak long wahab korang ke atau datuk-datuk dan nenek-nenek korang tertanya kn, apehal la budak ni asyik gelak dan tersenyum je bila mengadap cermin kelabu taik hanjengg ni kn(blog gua kn warne kelabu, GREY PEOPLE, yeah its grey in colour..) bukan "ping karerrr" sebut nada saiful apek yaa encik-encik dan puan-puan sekalian....


***wahhhh, merapu lebih ni...



so,bila kalian-kalian diatas tertanya atau men-tanya kat korang, mesti korang jawab korang bace belog gua kn? mesti korang cakap korang baca belog kelabu taik ehem2 kn? tak pun, korang suruh dieorang baca skali blog gua pon kira okay jugak uollsss....so, aku tumpang gembira la sebab aku mampu men-senyumkan korang! aku bukan nk lebih, nk suka-suka je. kn?

okay okay! chef wan marah cakap banyak-banyak. straight to the point katanya.
motif chef wan enterprem?? sebab gua baca GLAM Lelaki ade muka chef wan yg macam gangster sgt!



TAJUK : Sekitar Phototripkarya KLCC (pertandingan fotografi)


LOKASI : sah sah la KLCC kan


WAKTU : 8am-3pm

HARI : sabtu




ni masa 9am sampai kat Kay El Si*sy...



kalo korang nk tau kan, kalo tak nak tau sudah, tutop mata and berambus,kalo nk tau teruskan membaca ya.....kalo korang nk tahu,pagi-pagi buta kat sini sangat ramai foreigner a.k.a omputih,omnegro, omindn omarab dan macam macam om la suka sangat jogging kat sini.. macam-macam pesen la dieorg jogg, ade yg smbil tlk stroller tuh, ade yg masa jogging pon nk ehem2 kn..so aku pedulikan je semua tuh.. hati tetap dengan misi untuk meng-snap gmbr teraik dan disubmitkan ke pihak pengadil....mata aku pon sepet semacam je tau, hari sabtu kn takde class, bajet nk membuta la kan..tapi tak leh jugak!



seriously, aku mmg takde pengalaman sgt fasal-fasal pertandingan fotografi bagai nih. tp aku nengok, mcm best je, so aku byar la yuran 5 hengget sebagai wang pendaftaran! murah gilarkkkkkkkk...kau mampu? mesti lah mampu kan...


so, ni la serba sedikit pics yang aku snap! silakan tuan tuan dan puan puan.....





sape kata KLCC takde shot lawa. lawa ke ni? ni betul-betul depan klcc, entrance yg depan AmBank tuh..dekat dengan entrance Philharmonik..lawa ke tak? hehhehe





ni anak aku..eh silap silap..anak unty ape ntah..sgt sporting tau! gua nk snap je,trus paling tepi..budak ni nk jadi model mcm ehem2 katanya!





nah kauuuu! nk tema 1Malaysia sgt kn..berlari berkejaran aku kt taman klcc tuhs...
berkuah-kuah peluh aku mencurah-curah!





rapid !(xde idea dah for photo caption)
***pitammm..


last-last kan, aku dapat mesej menang nombor tiga! brape ribu? gila kau ribu-ribu bagai nk menang hadiah kan..fees pon 5 hengget.,.tp hadiah berbentuk RM la...cukup la kalo korang nk beli shirts kat zara yg lelong-lelong tuh. Kesimpulan nyer, berbaloi sangat!



member kt UTM aku(mak cik hanis) cakap gambar kat blog aku gmbr lama. tau-tau je dia erk? skodeng aku all the time ar tuh...tp x ngaku! betol tak makcikk? jgn marah! dia one of the bloggers in my class yg asyek membebel je kat blog! mana aku tak panassss kn? nasib baik dia tak membebel pasal aku! hihihi...


p/s : eazarts photography tu geng-geng foto aku tau! kalo korang aku tolong snap-snap pon blh!
hahaha




okay! ketemu lagi..
chow bebehh
xoxo



15 comments:

keem bouszynkie said...

awwwwww...
besh gila...
cantik gambar kau :P

puas???
:P

eusoffaqeuddin said...

xpuas! i want more...
kalau ade gmbr kau lg melets keem!

Anonymous said...

cantek gambar abg ucop! nk tempah buleyyy?

Anonymous said...

kau culik anak sape ucopp? lawa budak-budak tu..

kyra. said...

gile best..!!
nice shot haa...
ape lg, belanja laa babe.

-azimah ikhsan- said...

syantek gambar hang que..

tap..blog warna pink?nie perli nieyh..

sentap weyh! =/

eusoffaqeuddin said...

kyra : nk belanja ape? boleh2..hahaa

eusoffaqeuddin said...

anonymous 1 : nk tempah email la kita!

anonymous 2 : xculik la..anak aku tuhs...:p

eusoffaqeuddin said...

azie : jgn nk sentap sangat. saje - saje je sebut pink! hehehe

kyra. said...

belanja makan dah laa.
ke nk blanje baju zara?
hahaha.

eusoffaqeuddin said...

sha nk blnje baju zara ke? segan ah..xmo2..eusoff beli sndri je la

kyra. said...

i asked u to treat me.
not me treat u.
haha.

Ezay Hadry said...

ucop..gratz tao
bru msuk dh menang yaw!!
t klu de pape contest psl ni
kn ku bgtau k

eusoffaqeuddin said...

kyra : gua silap paham yaaa!

ezay : sure!

kyra. said...

yes u're babe.
hahaha.
cepat2. blanje2 :)