January 8, 2011

fitsr week

assalamualaikum dan salam sejahtera. siaran lintas langsung dari seri pentas angkasapuri broadcast centre. haha. semua aku gabung sekali gus. kekonon nyer nak menyedapkan pembacaan korang la.
**kononnya.


gua kat bilik sekarang, bershort pants + t-shirt dan jam tangan sekali aku pakai. tak tahu kenapa aku pakai semua ni di dalam bilik,sedangkan roomate tiada disisi pon. aiyoyoooo,jgn berfikiran negatif sgt ok,dh la suhu di kuala lumpur hampir sama seperti New york sejak kebelakangan ni kn,tp "macam" je la ya.


banyak IPTA-IPTA yang start class/lecture on 3 January kan, begitu jugan dengan uni. aku.. Kalender akademik terpampang 3 january - 28 january tempoh kuliah, tp since 1 week i was here, habuk pon tarak! kalo korang nak tahu, selama lima hari yang diperuntukkan supaya mahasiswa mahasiswi maha karya cinta sekalian pegi kuliah, dihabiskan sebegitu sahaja oleh aku dekat bilik. mana tak nya, betapa gigih nya aku dress up nk g class, lepak 30 min dlm class pon lecturer x masuk lg. and that wasnt happened just on Monday , but also till friday!
what a waste of time kan?


alangkah bagus nya kalau aku masih berhibernasi di rumah kn? and the second thing yang buat aku lagi geram, ade la budak pompuan class aku ni called the lecturer as stated in the timetable, but amazingly lecturer tersebut tak tahu pon dia kena ajar kami. bagi yang malas belajar macam ehem2 mmg suka la cancel class, bagi aku,its not a good start.


management tak perasan ke semua ni?


oh btw,jadual kelas aku tukar 4 kali..aku ulangi 4 KALI HOKAYHHHH!!!!! tak sistematik sungguh la. geram pon ade. tapi,naseb baik aku ni jenis yg penyabar skit(sejak kebelakangan ni la), so, aku simpan dlm hati je nk kutuk-kutuk pasal jadual. kemungkinan, pihak management saje je kot nk bergurau dgn kami, since this will be our last semester in UTM International
Campus right. Cantik sgt guruan kau!


sekarang, aku tgh gigih bertwitter. korang cepat-cepat la follow ku kay? mwah.


okay la brother and sister sekalian, aku nk iron baju. eh silap, IRON BAJU BARU. monday ni kan smart day! kena lah SMART! otak pun kena SMART jugak.


xoxo
:)

8 comments:

aeyn said...

bestnya ad x ad kelas..blh rest je...i hri2 ad kls...1st day dh start kls..huhu..very tired..

eusoffaqeuddin said...

hello..kalo dia bgtau awal2 xde class okay la kan..ni dh ke campus baru nk bgtau xde class! hancusss!

HaNa HoNeY said...

haha..
geram ingt 1st day
1st day je kuliah xbukak lagi..lec pown xdtg..hangin je...

hamzah ian said...

gua lame tak iron bju.. keh keh

aleen aiden said...

timetable tukar 4x?itu menarek!wi3 :P

eusoffaqeuddin said...

hana honey : yes..sama la kita!

eusoffaqeuddin said...

hamzah ian : selamt meng-iron okay?

aleen : yes, 4 kali!!!hangin jer.

hamzah ian said...

fitsr tu ape?