February 2, 2011

as simple as ME !~

haloo haleewww (muncunglebih skit)

salam dari hometown..wahhh, me(kata ganti diri) batuk, cough-ing! aiyoooo. koh keh koh keh setiap masa.....sgt tak selesa la uolz.... aku rasa dh buat status kt fb pasal batuk segala ni kan... hmmm...kau tahu tahu ajer la, makhluk ma
khluk coursemate kat Uni aku bukan nk bg cadangan makan ubat ape, berape ml isipadu yg aku perlu teguk, which pahrmacy nk kena pergi ke, clinic chong ah meng ke...tp nan addoooooo! semua nk mencarot segala kt status aku... aku tak marah tau kawan2..aku suka korang memeriahkan status aku... nasib baik la roomate aku bg idea mkn ubat batuk cap ibu dan anak. ekceli, aku bukan nk mintak simpati or what kan, saje je nk buat touching skali sekala..dh lama rasanya tak dipujuk digoda oleh ehem2...


eh jap jap! digoda? ehem2? APEKAH? SIAPAKAH? wahahhaha...saja jer nk auta sket! korang pon terus ber"negative thinking" kan? aku tahu... (**sambil muka muncung atas bantal empuk dalam bilik aku!!) hahaha..


stop! aku masih singlea and aku masih teruna! wahh. kelass x statement?


okayyy. tak nak merapu lagi dah! baru-baru ni, kawan blogging merangkap kawan sehidup semati aku ketika di kolej matrikulasi, Ezay Hadry(nama fb dia, cepat add dia skrg), dia bgtau blog aku dapat award. aku mati-matila ingatkan dpt Anugerah Blog Remaja Pilihan" kann, tp tekaan aku meleset dan merosot sama sekali. bitchhh to me!( bley ke mcm ni)...hmmm..Ezay bg award ni




katanya blog aku hebat! tapi, aku malas update jugak! hamekkk kau. aku tau, kau tgh tggu chocolate indulgnce aku kan? sabar ye, paparazzi tak masukkan duit. hahahahhahaa


well, biasa la kn..bila dapat award ni, mcm-mcm tugasan la dieorg suruh!
nih tugasan dia :

1) cerita sikit tentang tabiat buruk anda (tabiat buruk dalam blogging ke)

tabiat buruk aku? saya budak baik, mengamalkan perfectionism, so xde la yg buruk-buruk.
hihihii..
actually, tabiat buruk sy, sy tak boleh tgk org meludah! gelii.


2) bila anda start buat blog ni? (1st post blog anda)

actually 2008, then aku delete and buat baru! masa tuh blur skit pasal blog ni.

3) tag 3 kawan anda atau lebih.(bagitau kawan anda melalui komen entry terbaru mereka)

aku tak pandai tag weyh!!! matila!!


aku dh malas nk menaip nih! next entry bertajuk, ME-MAG.
keep on reading and commenting ting ting yawww!~
xoxo.


4 comments:

aeyn said...

memang kelas statement masih teruna lg tu...hahaha...

Ezay Hadry said...

wooouw ucop
thanks tau
trharu gitew
bhahaha...mmg aku mnunggu cake tu
nok2 klu kwn sehidup semati ku belanje
ngeh3

eusoffaqeuddin said...

aeyn : pengakuan tulus ikhlas dr hati yg suci lg murni..katanya!

izil : tggu je la erk..masanya akan tiba kelak.

nur onie said...

hahaha..lwk la bhai;p
sy juga baru dlm bdang blog nih.haha.
xtau cne nk tag la pe la..ngee
*nice la ur blog!