December 16, 2009

BERCERITA





ohh. gua sangat merindui dunia ber-blog nih. sepanjang gua bercuti semester kali ke 3 ni, mmg xde mood langsung nak mengupdate blog, apatah lagi menjenguk komen yang diutarakan, itupon jika ada. Malah, aku tidak merasakan jari-jemari suci ini untuk menekan punat-punat keybod utk menaip blog address aku. sungguh palat disitu. AHHHHHHH ! ape aku membebel nihs..

OK!

bersyukur sangat-sangat sebab follower blog ini semakin bertambah walaupun peng-update-tan blog ni sangat slow mcm #$%^.. terima kasih kalian semua. oh ya, OK ke warna background ni? GREY! saje la nk timbulkan element excuive gitu skit. ilham tetiba je pada pukul 2 pagi semalam. tp, OK la kan? hehe.


bersedialah wahai pembaca sekalian untuk mendengar saudara EUSOFF bercerita. gua tahu korang mesti muak kalo gua bercerita panjang lebar bak mengarang karangan Cikgu Syed Anuar ketika aku form 5. nak tak nak kena juga siapkan karangan 400 p.p keatas. setiap minggu mesti ada 1 karangan yg perlu disiapkan. tidak seperti essay english yang kami meng-pushkan SIR kami untuk membuat essay.. berbulan-bulan dia mengexplainkan essay tersebut. tp, A jugak kan. . . ohhh! lupakan cekgu-cekgu sekalian

Jom jalan-jalan, Cuti - cuti Malaysia(versi Maria Tunku Sabri) 3rd semester break ni memang kurang aktiviti yang aku involved kan diri. yer lah, mane tak nyer, cuaca di Terengganu sungguh tidak menentu. membuatkan banyak aktiviti terhalang. kadang-kadang SUMMER, kadang-kadang SNOW dan mcm2 fenomena lah. disini aku highlight beberapa aktiviti sahaja. kalau nak tau lebih, contact aku kat facebook ya! klick -> facebook sebelah kanan tuh. add ok!

aktiviti yang semestinya dilakukan untuk setiap semester break ialah bertemu kawan-kawan lama. especially 5 harmoni punyer students. mmg kecoh.



schoolmate!
dari kiri: dee, eusoff, rara

ex-sulaimanian's primary school
berdiri dari kiri : rara, elynn, Ms.X, Ms.X (gua x ingat nama dia, dia bkn ex-sulaimanian's)
duduk dari kiri : dee, eusoff, hafidz, fadhil, kimi

lokasi : The 2 Cafe. nice place, esp. at night!




OH YA!




sebelum patik terlupa, hamba ada pergi ke Kemaman,( salah sebuah daerah yang mengalami banjir) untuk meninjau keadaan di sana. hujan lebat membuatkan kenderaan bergerak perlahan disamping jalan raya yang mengalami masalah berlubang! teruk nyer bahasa aku.

kelihatan Adik Tom dan Adik nini sungguh riang bermain air banjir yg kotor itu.
nama di petik secara rambang sahaja!



berebut sakan!

oh ya kalian. kita akan bercuti pada setiap jumaat. 3 minggu berturut-turut. saya sudah ada plan. kalian?

jumaat ini saya meng-escape-kan diri jauh dari Kuala Lumpur!


so,
PACKING ! la.

bye-bye KL!
hye-hye ***g****

5 comments:

Anonymous said...

simple yet intersting. the grey colour sangat menyerlah la eusoff. sangat eksklusif. simple tapi eksklusif. buat charity ke kat kemaman? bagus2.


from : iesha

eusoffaqeuddin said...

thanx iesha. keep on reading my blog. terima kasih di atas komen anda. i appreciate it alot. ok, lepas ni maintain GREY!

aizul said...

hai--oo mahu kemanakah??

eusoffaqeuddin said...

mahu bercuti seketika. nak cari semangat! haha.

eusoffaqeuddin said...

mahu bercuti seketika. nak cari semangat! haha.