December 31, 2009

siaran tergendala

ding dong!

im back to http://eusoffaqeuddin.blogspot.com! agak lame meninggalkan blog disebabkan diri ini menguruskan program bagi persatuan SMART. tinggalkan semua pasal tuh, kita terus ke siaran tergendala ni. Gambar bunga yg ditinggalkan akan digantikan!



SIARAN TERGENDALA 1


lompat-lompat di Dataran Helang, Langkawi!

actually, too many pics to be upload, so korang xyah tengok semua la ye! nanty sakit mate plak. haaaa.

tujuan kesana bukan untuk bershopping, tp sekadar berehat-brehat, menenangkan minda. aktiviti mandi kolam di Century Suria Condomium sangat superb! sangat enjoy bermandi manda, online, n mcm2 lagi lah! kami pegi ramai-ramai! so fun!



SIARAN TERGENDALA 2


sebaik sahaja pulang dari pulau tersebut, gua ditinggalkan sebuah kereta untuk ke class. sangat senang untuk ke kelas tanpa perlu bangun awal pagi. hooyaa, pelbagai juga tempat dilawati bersama teman2 seperjuangan, sebab ada transpot sndri kannn!


lunch di Food Republic, PAVILLION.
after class, trus lunch ke sini!


lepas lunch, terus ke Taman Tasik Titiwangsa.
actually nk tgk movie, so kami CANCELLED.
not in the mood my dear!


kanak-kanak sila ke tepi ya!

SHELL station di Taman Tasik Titiwangsa!

sayang sekali, kami x dapat nk naik yg kayuh2 dlm tasik tuh. sampai-sampai, pejabat tu dh tutup!




SIARAN TERGENDALA 3



untuk program Annual General Meeting yg diuruskan oleh gua tuh, yang korang cakap gempak habes tu kan, mane tak gempak nyer, meeting tahun-tahun sebelum ni juz around 80 students je yg datang, and time aku handle meeting ni (pengarah program), NAH KAU! 150 yg datang! DOUBLE! persediaan program tuh mcm-mcm lah. aku pusing satu kota nk buat yg terbaik buat korang! aku bukan nk bangg ke ape, tp aku rasa aku sangat berjaya meng-handle-kan program ini. gua pegy la cari barang2 cenderahati la, kain untuk KING n QUEEN of the night. n macam-macam lah!

1 minggu aku x senang nak tido! terima kaseh jugak kepada semua AJK yg menjadi tulang belakang aku! korang mcm anak-anak aku! ape yg disuruh, semua korang patuhi!

* sejak bila aku ada anak? haha.

gambar untuk meeting tuh photographer x kasi lagi! TUNGGUUUUU. . . .



SIARAN TERGENDALA 4


a sunday walk to Jln Panggong, Jln TAR, Cap Square Mall, KLCC and Pavillion!


OTW!on the way~

mencari tenaga d Secret Recipie KLCC.


terdapat banyak lagi gambar-gambaran yg tidak diuploadkan. keletihan jemari memaksa aku men-konklusikan-nya disini.

* this will be the longest entry ever kot.
* listing new inspiration for 2010
* really need rest
* saya sudah memanfaatkan Year End Sale. anda bagaimana?
*HAPPY NEW YEAR!



9 comments:

aizul said...

waaah!!!!!!!!!! tak sbr untuk next ntry!!!!!!!

Anonymous said...

jalan-jalan di kota ya eussoff!

eusoffaqeuddin said...

aizul : mcm mane nk cepat, photographer dh chow awl2 nk smabut new year! busy aje!

Anonymous said...

aha...entry yg bersemgt!! err.. Que.. tak ada masa nak memanfaatkan year end sale.. sebok cuti2 malaysia la..ahahha.. =)


-azie-

eusoffaqeuddin said...

azie, cuti-cuti malaysia pon best whatttt...Q juz g langkawi je. azie g mane?

D a w L y said...

cukup laa dgn year end sale . hehe . pnt dh shopping . abis pokai poket .

eusoffaqeuddin said...

dowLy ; tau xpe! tp best kan!

Anonymous said...

sonok nyer jln2 nek kete yer..
tp nk wat cmne..
hny tuk seminggu jer..hihi..btw..sape gal blkg 2??haish..mane ley gal len naek keta abg kcuali kak ju??!!hurm...mara nie...=P

eusoffaqeuddin said...

kawan je la kakju! dia ajk untuk program aq tuh! hehe.