January 13, 2010

13 JANUARY 2010

HAHAHA!

ikut suka aku lah nk suka ke nak jerit ke. aku tak mintak suara korang pon.

hari ni 1 class je! english class!

ape yg dapat aku ringkaskan, sangat tidak berbaloi untuk pakai kemas-kemas, tp just 1 class je. class pon 2 hours je pon. dats why kalo korang perasan la, setiap hari rabu, gua x akan bawa bag ke kelas, juz bawak fail n pencil case shj! ringkas n sangat bebas! semua benda kena sumbat dlm pocket!

yang aku perasan la kn hari ni,
5 org pakai baju sama warna dgn gua!
PURPLE!
yg berpakaian baju persatuan apatah lagi kan, BERSEPAH!
suka kan korang ikut aku pakai purple?
mesti korang skodeng aku pakai baju ape hr ni kan?
sangat xley blahh.

HAHAHA!

takpe kawan-kawan! gua tak marah.
gua suka kalian ikut gua,
mane la tahu kot2 gua ni blh jd trend setter.
who knows kn.

actually after class gua plan nk maen bowling ngan kawan-kawan.
entah ape yg terjadi gua pon x tahu
tetibe ter-cancel plak plan tuh.
last2, pegi maen futsal kat Sports 7, Wangsa Maju.

oh ya!
gua ada ketemu rakan karib gua.
dh 3 tahun kami terpisah.
tetibe je, semalam kami ter-message!
so ape lagi, layannn!~


* entry ni mcm diary je! sorry beb!

2 comments:

aizul said...

aah laa gua pon rasa mcm open diary!! arghh abes laa lu..gua dah tau rahsia lu!! ahahha

eusoffaqeuddin said...

rahsia? what rahsia?