January 5, 2010

first day school 1997

PAPARAZZI!


wahh! Gua kembali aktive berblogging ya pada minggu ini.

minggu pertama pada bulan January,2010 ni sangat @#$%^ (oooopsss).. mood aku boleh bertukar dalam masa sesaat jer. agak bangang di situ ya! tapi maybe becoz of the weather! sangat xde kaitan kan. mampos la, gua memang selalu kekeringan idea disetiap permulaan setiap entry.. agak merepek skit dipermulaan. maybe sebab dah lame x mkn kerepek yg dijual room-to-room tuh. kemana mereka menghilang ya? ubi dh pupus kot. hahahaha!


semalam aku baca surat khabar/newspaper ("R" perlu disebut dengan jelas ok!). The most article yg sangat menarik perhatian aku ialah pasal adik-adik tahun 1, yang dikatakan bakal tonggak pimpinan negara tuh kan, ada yg menangis, melompat, berlari, jumpa kawan baru n etc. on their first day to school. So fun kan. Yang masuk paper tuh confirm parents dieorang beli n simpan. Same goes to me! Gua punyer special skit. tp gua bukan darjah 1 tahun ni, tp gua darjah 1 tahun 1997. so korang boley kira sendiri kan agak-agak berapa belasan umur gua skarang!!(*belasan??)


my first day at SKSS1:



utusan malaysia!
khairul izwan - EUSOFF AQEUDDIN - pn Hasmah Yusof
location :1 Amanah, Sulaimanian's Primary School K.Trg



harian metro!



aku suka kot heahline tuh. "WALAUPUN TANGAN BERBALUT, EUSOFF BERSEMAGAT KE SEKOLAH" & "TETAP TABAH BELAJAR".... yang penting, sejak kecik dah diserbu paparazi kn! tangan berbalut adalah disebabkan aku jatuh di playground di Wangsa Maju utk menghadiri majlis perkahwinan uncle aku. finally masok Hospital Tawakal (area Jln Genting - Klang tuh, near McDonald n Restoran Haslam - DY HASLAM !)

12 comments:

sizUka said...

so sickening! hahaha dey machaa masa dajah satu je tabah.masuk tahun satu dekat UTM tabah lagi. tahun 2 dah gabra. sem4 lagi mendebarkan ape cte ahaha. Hahahahahah.

eusoffaqeuddin said...

dei thamby! setiap sem tabah ok! ni pon semangat berkobar2! gabra or gabva? huruf "R" sebut betol2 ok! jelas n nyata. jum2. study2!

sarina_chan said...

perghh..masuk paper beb..

eusoffaqeuddin said...

sarina : biase la. aku kn glamour! :p hehehe.

sophie said...

oke!kaw buat aku jeles! kecik2 daa msuk suratkhabar...arghhhh

eusoffaqeuddin said...

sophie!
jgn r jeles! hehe.

Anonymous said...

glamour seyh abg Q. go go chayokkk.

Anonymous said...

abg Q, cantekss blog! sy suka baca blog niee.

FROM:pinky girl.

eusoffaqeuddin said...

ni mesti junior2 sekalian yg mengskodeng blog aku neh. btw, thanx ya!

anonymous : glamour? biasa la tuh

pinky : thanx!

AzzreenKassim said...

Gile rockstar kecik2 dah masuk paper.
Ciss. Ni nak buat buat aksi jatuh tangga kolej, baru keluar headline metro "pelajar utm tabah menjejaki semester baru walaupun kaki terseliuh".

eusoffaqeuddin said...

azzreen, ni jatuh yg tidak disengajakan. jatuh kamu itu disengajakan x akan masuk paper! haha. nk jatuh lagi skali lah,
"walaupun kaki berbalut, mahasiswa gigih belajar!" ahaks.

-azimah ikhsan- said...

know what??
harhar..kamu sgt perasan nieyh..
tak sgka ko pnah masok paper akibat patah tgn ye? adik2..jgn ikowt cnth abg nie.. =))